Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen käsittely ja säilytys.

Growth.

Tietosuoja
Bruk Financial Services Oy toimii palveluntarjoajan ominaisuudessa henkilötietojen käsittelijänä sekä omien rekistereiden osalta rekisterinpitäjänä. Bruk Financial Services Oy toimii rekisterinpitäjänä silloin, kun henkilötietojesi käyttötarkoitus on määritelty. Bruk Financial Services Oy ei myy tai paljasta yksilöiviä tietoja ilman suostumustasi. 

Bruk Financial Services Oy säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen ilmoitettua käyttötarkoitusta varten ja huomioiden myös tiedusteluihin vastaamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen liittyvät tarpeet sekä lakisääteisten velvollisuuksien noudattamisen. 

Käyttäjätietoja kerätään brukfinance.com -sivuston käyttäjän suostumuksella sivun ominaisuuksien kautta. Bruk Financial Services Oy kerää tietoja myynti- ja markkinointitarkoituksiin.

Tekijänoikeudet
Tämän sivuston sisältö on Bruk Financial Services Oy:n omaisuutta. Sivuston sisällön kaupallinen käyttö on kiellettyä sivuston brukfinance.com ulkopuolella.

Linkit
brukfinance.com -sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Bruk Financial Services Oy ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivujen hallinnasta tai sisällöstä.

Rekisterinpitäjä
Bruk Financial Services Oy
2825974-3

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki, Finland